top of page
Olaf Leiros Galicki

Hvem er Olaf?

Skuespiller

Teater og Film

Teater Maker

Realistisk, absurd og humoristisk

Lærer

Kunst Pedagogikk, Michael Chekhov -, devising - og skuespiller teknikk.

Olaf er en skuespiller, teater maker og lærer. Ei go  ́94 modell, født i Tromsø, oppvokst i Arendal og med østlands dialekt har Olaf klart å beherske de teatralske kunster og kjent som en allsidig skuespiller etter hans evner til å transformere.

 

Han har gjennom sin tid på denne jord skaffet seg praktisk pedagogisk utdanning i utøvende og skapende kunstfag, en mastergrad i fysisk teater fra University of Kent samt en bachelor i drama og teater fra samme universitet. Olaf har som skuespiller jobbet på scene og med film, lenge med Michael Chekhov teknikk (psykofysisk skuespiller teknikk), samt med ‘Devising’-teknikker.

 

Tilleggende har han undervist ved Universitetet i Stavanger som drama lærer ved IBU og Drama og Teaterkommunikasjon, jobbet ved Follies barne- og ungdomsteater, arbeidet med performancekunst og internasjonale teater prosjekter.

Vil du vite mer? Sjekk full CV under.

Utdannelse

2020-2021

PPU i Kunstfag

Universitetet i Stavanger

Praktisk pedagogisk utdanning i utøvende og skapende kunstfag med Drama og Teater som veivalg.

2016-2017

Master

Physical Acting - University of Kent

Fysisk teater master med tilnærming rettet til å utføre og skape, med vekt på innovasjon, eksperimentering og fantasi. Her gjennomgikk han fysiske og vokale treningsprosesser for skuespillere, skuespillerprosesser for utøvere, autonom og samarbeidende praksis, og tverrfaglige tilnærminger.

2013-2016

Bachelor
Drama and Theatre - University of Kent

Her fikk Olaf dvele seg i litt av hvert, blant annet dukketeater, skuespiller teknikker, performance art, kreativ skriving med mer. Hovedsakelig, det var her Olaf virkelig begynte å hone inn på hans interesse for fysisk teater og Chekhov teknikk. 

bottom of page