top of page

Prosjekter

Den Vesle Vampyren

I høst 2024 er Olaf utøvende skuespiller i Den Vesle Vampyren på Brageteatret. 

På scenen er det også: Filip Kremner, Jacob Nasseri, Lars Halvor Andreassen og Marianne Jonger.

Dramatisering/regi av Ingrid Weme Nilsen

Scenografi og dukkedesign av Tormod Lindgren

Lysdesigner er Gard Gitlestad

Kostymedesigner er Thale Kvam Olsen

Maskekoordinator er Maria Zahl

Plakatfoto av Leikny Havik Skjærseth

Galicki // Høydal

Olaf er en av to i den norske samtidskunst duoen Galicki//Høydal. De presenterer sitt performance prosjekt Ætlingen, et audio visuelt samtidskunst prosjekt som utforsker hvordan det levende tilkaller spøkelset, og stiller spørsmål ved hvem som skal være etterkommeren som kommer inn i det fysiske rommet.

Stykket er skapt og fremført av Olaf Leiros Galicki og Vidar Seljen Høydal.
Komponist og lyddesigner Vidar Seljen Høydal
Cinematography av Eir Seljen Høydal

Foto: Eduardo Scaramuzza


Takk til:
Tou
Tou Mentorprogram
Toplotsentrala regionsenter for samtidskunst
Yasmin Gabriella Rozario
Henrik Dønnestad

KRA_OpenStage_15.12.23_photo_by__eduscaramuzza-117.jpeg
Foto: Sondre Oldereide Michaelsen

Improbonanza

Olaf er gjesteimprovisatør på Stavangeren ledet av Rudi Bjørknes Gundersen. Improbonanza har faste fjes på scenen som Ole Christoffer Ertvaag, Per Kjerstad, Kathrine Jünger Ims, Marie Kallevik Straume, Tomas Alf Larsen, Harald Eide Ellingsen og Malin Landa.

Der er også dyktige musikere med, derav blant annet: Anders Brunvær Hauge, Rolf Kloster og Jørgen Helliesen.

Stavanger Impro

Olaf er leder av Stavanger Impro som er en av Stavangers få improvisasjons teater organisasjoner etablert i 2023 med konsept av Marlene Rom Rysstad. De holder i dag Impro show en gang i slutten av hver måned i Grottene på Folken i Stavanger.

Stavanger Impro har som mål å bygge et rikt og gøyalt miljø for improvisasjon, glede og 'smågalskab' i Stavanger og omegn. Gjennom galskapen ønsker de å skape en sosial møteplass for studenter og voksne, spesielt ny-innflyttere i Stavanger og omegn.

Profil bilde.jpeg
IMG_9233-2.jpg

GOLKK Theatre

GOLKK Theatre var et fysisk teater kompani etablert av Luke Stokes, Grace Wranosky, Kristin Bacheva, Kathrine Bristow og Olaf i 2017. Kompaniet ble etablert som et universitets prosjekt ved University og Kent i 2017 og fortsatte så frem til 2019 som et profesjonelt kompani hvor de skapte Peeking (2017-2019) og rest[less] (2019). De turnerte med forestillingene i Storbritania og i Europa.

Kompaniets mål var å skape fysisk teaterforestillinger der det teatrale språket besto av kroppsspråk og intrikate karakterer manet frem fra Michael Chekhov teknikk.

nxtlab

Olaf er kunstnerisk og fagligleder for next teater laboratorium (nxtlab) som er et profesjonelt teater laboratoriums tilbud for teater- og samtidskunst interessert ungdom i Stavanger.

 

I nxtlab så har de et praktiske fokus der devising teater er sentralt og utfører praksis gjennom ensemble trening og psykofysisk teater-teknikk fra Michael Chekhov. nxtlab ønsker å gi ungdommer mellom 16 - 18 år muligheten å skape teater og utvikle kunst sammen med profesjonelle.

Les mer om nxtlab på nettsiden deres her.

dark_purple_story_edited.jpg
2 MMVS plakat.JPG

Harlekarane

Harlekarane består av Olaf Leiros Galicki og Daniel Karlsen, en ny humorduo, som ønsker å bringe sketsj, humor og mer teater til Stavanger området og spesifikt til de unge voksne. Harlekarane bringer sketsjbegrepet ut fra TV skjermen og opp på scenen. Showet deres 2 Menn Med Vidt Spenn hadde urpremiere i Grottene på Folken i april 2023. Showet bringer et vidt spenn av karakterer der en fikk se hysterisk fysisk humor og et mangfold av snåle og vidunderlige situasjoner.

bottom of page